God Jul och Gott Nytt År!

Vi tackar alla kunder och samarbetspartners för ännu ett fantastiskt år.

Nu vilar vi upp oss över helgerna och öppnar åter den 9 januari 2017.

Även i år väljer vi bort traditionella julkort och julgåvor till förmån för en gåva till Cancerfonden.

cancerfonden

Julgåva till Cancerfonden

I år skänker vi en julgåva till Cancerfondens viktiga arbete istället för traditionella julklappar och utskick till våra kunder och leverantörer.

”Cancerfonden är en fristående, ideell insamlingsorganisation som arbetar för att fler ska överleva och färre ska drabbas av cancer. För att nå dit arbetar vi med forskningsfinansiering, kunskapsspridning och påverkansarbete. Sedan Cancerfonden grundades 1951 har vi delat ut närmare 9 miljarder kronor till svensk cancerforskning.”

Ge ett bidrag du också på: https://www.cancerfonden.se/ 

Cancerfond

God Jul och Gott Nytt År

Vi på HA:s Bilskadecenter AB ber att få tacka alla kunder, leverantörer och samarbetspartners för ett fantastiskt 2015.

Nu laddar vi om med några dagars ledighet inför 2016 och finns åter på plats den 7 januari.

4advent

Mercedes Benz

Efter månader av förberedelser samt ombyggnad av verkstad med ny maskinpark är vi nu framme vid en spännande fas av vår verksamhet.

Idag har Olofsson Auto AB certifierat HA:s Bilskadecenter AB som komplett skadeverkstad för Mercedes Benz. Vi är stolta över certifieringen och ser fram mot ett långt och givande samarbete.

På bilden ser vi Pelle Olofsson, vd för Olofsson Auto AB, tillsammans med Kim Bergman, VD för HA:s Bilskadecenter AB, efter undertecknandet av ett flerårigt avtal.

_DSC5345

Nu är det semester!

Veckorna 29-31 har HA:s Bilskadecenter AB stängt för semester. I samband med denna ser vi över vår lackeringsutrustning. Måndagen den 3:e augusti öppnar vi igen. Välkommen!

613A0960-Edit

Kontrollerad Skadeverkstad

Välkommen till HA:s Bilskadecenter AB, Kontrollerad Skadeverkstad!

Kontrollerad Bilverkstad (KBV) är bilbranschens ursprungliga kontrollföretag med fokus på verkstadskvalitet och kundnöjdhet!
KBV bildades 1995 och har sedan dess aktivt bidragit till att öka kvalitetsnivån på svenska bilverkstäder samt stärka tryggheten för konsumenten!
Idag ägs KBV av Motorbranschens Riksförbund (MRF) och drivs som en märkesoberoende aktör.
Kontrollerad Bilverkstad har skylten med den gröna punkten som symbol. Denna kvalitetsladdade symbol kan endast innehas av verkstäder anslutna till KBV.